www.villakatina.gr

GermanGreekEnglish (United Kingdom)

 

Tο Villa Katina Apartments είναι σκαρφαλωμένο πάνω σε ένα μικρό λόφο πάνω από την παραλία του Μπάλου στη Σάμο και διαθέτει πλακόστρωτη βεράντα με εγκατάσταση μπάρμπεκιου μέσα στον ολάνθιστο κήπο του. Παρέχονται επίσης καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, στον κήπο ή στο βουνό.panoramikh

Τα στούντιο του Villa Katina Apartments είναι απλά διακοσμημένα και έχουν καθιστικό και μια μικρή κουζίνα με τραπεζαρία. Όλα έχουν αυτόνομες κλιματιστικές μονάδες διαθέτουν ψυγείο, εστίες μαγειρέματος, ηλεκτρικό βραστήρα και σίδερο με σιδερώστρα. Όλα τα ιδιωτικά μπάνια παρέχουν επίσης στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ταβέρνες και μίνι μάρκετ σε απόσταση 100μ. από το Villa Katina Apartments. Το συγκρότημα απέχει περίπου 40χλμ. από την πόλη της Σάμου και το λιμάνι, ενώ στα 18χλμ. βρίσκεται το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σάμου και στα 17χλμ. το Λιμάνι Καρλοβάσου. Το Villa Katina παρέχει επίσης δωρεάν πάρκινγκ.

Είναι οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει ένα χώρο φιλοξενίας με κυρίαρχα στοιχεία τη φιλοξενία τη φιλικότητα και την ηρεμία σε ένα παραδοσιακό και απλό περιβάλλον. Ο Κώστας και η Κατίνα θα χαρούν ιδιαίτερα να δοκιμάσεται τα λαχανικά που παραδοσιακά παράγουν στο κήπο τους και να πιείτε μαζί τους ένα ποτήρι από το κρασί που οι ιδιοι παράγουν.

 

 

Copyright © 2013 by Vaggelis.

All Rights Reserved.