www.villakatina.gr

GermanGreekEnglish (United Kingdom)
  • Καθημερινά μπορείτε να κάνετε τον πρωινό σας περίπατο κατά μήκος της παραλίας και στις γύρω περιοχές, να κολυμπήσετε στα καθαρά κρυστάλλινα νερά που απέχουν μόλις λίγα μέτρα από τα διαμερίσματα μας η να ψαρέψετε από το μικρό μόλο του χωριού.

  • Υπάρχουν οργανωμένοι περίπατοι στη σπηλιά του Πυθαγόρα και για τους πιο δυναμικούς ένας περίπατος δύο ωρών προς την κορυφή του βουνού Κερκης με τα απότομα φαράγγια και τις πολυάριθμες σπηλιές, Εκεί θα μπορούσατε να προσκυνήσετε στο μοναστήρι της Ευαγγελίστριας και να μαζέψετε αρωματικά βότανα που φυτρώνουν μόνο σε μεγάλα ύψη, απολαμβάνοντας από εκεί μια πανοραμική εικόνα της νοτίου Σάμου και των γειτονικών νήσων Φούρνοι, Ικαρία και Πάτμος.

  • Ακόμη μπορείτε να επισκεφθείτε την πόλη της Σάμου, η οποία είναι αμφιθεατρικά χτισμένη σε ένα βαθύ κόλπο, το μικρό αλλά εξαιρετικό αρχαιολογικό μουσείο που στεγάζει μία από τις σημαντικότερες  αρχαιολογικές συλλογές και το νεόκτιστο και αρκετά ενδιαφέρον αρχαιολογικό μουσείο Πυθαγορείου .

  • Μία εκδρομή στα ορεινά χωριουδάκια της Σάμου και η επαφή με την γύρω φύση θα σας αφήσει μία αίσθηση γαλήνης και μαγείας.

  • Για τους λάτρεις των σπορ και της περιπέτειας υπάρχει η δυνατότητα να δαμάσουν τα κύματα και τον δυνατό αέρα κάνοντας surfing στο Κοκκάρι και καταδύσεις στο Πυθαγόρειο.

  • Για όσους έχουν τη διάθεση να κάνουν κάποιες αποδράσεις υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφτούν τα γύρω νησιά όπως τους Φούρνους και την Ικαρία , τη μικρή αλλά γραφική Σαμιοπούλα και γιατί όχι και τη γειτονική Τουρκία, ιδιαίτερα την αρχαία Έφεσο και να απολαύσουν το παζάρι στο Κουσάντασι

  • Σας υποσχόμαστε αξέχαστες διακοπές στη Σάμο και ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Copyright © 2013 by Vaggelis.

All Rights Reserved.